Bij het maken van erwtensoep denkt iedereen aan het traditionele gerecht zoals je dit thuis of bij je oma altijd geserveerd kreeg. Toch kan je allerlei verschillende recepten gebruiken voor het maken van een erwtensoep en is zelfs een luxe gerecht op basis van erwtensoep op tafel te zetten. Erwtensoep is bij uitstek geschikt om te eten in de winter, maar als je kiest voor één van de vele variaties, dan is het ook goed mogelijk om in een andere periode een erwtensoep te bereiden. Wat dacht je van de erwtensoep met munt en parmaham. Het klinkt wellicht erg luxe en lastig, maar dit recept is eenvoudig te bereiden en kan met allerlei verschillende ingrediënten gemaakt worden. De ingrediënten die wij hier hebben weergegeven zij voldoende voor het maken van erwtensoep met munt en parmaham voor 4 personen. Uiteraard kan je de hoeveelheden verhogen als je een groter gezin of gezelschap hebt waar de soep voor gemaakt moet worden.
Wanneer je erwtensoep wilt gaan bereiden met munt en parmaham, dan kan je dit al in een korte bereidingstijd van 30 minuten realiseren. Zoals aangegeven is dit recept beschreven voor ongeveer 4 personen en kan je de hoeveelheden verhogen als je voor meer mensen deze soep wilt bereiden. Volg onderstaande stappen en je zal binnen de kortste keren een heerlijke erwtensoep met munt en parmaham kunnen uitserveren.
Peter
1 november 2016 @ 08:14
Een lekkere frisse soep. Smaakt goed